Returnering

NÅR DU SHOPPER HOS OS HAR DU 14 DAGES RETURRET

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dine varer, har du 14 dages returret gældende fra den dag, hvor du har modtaget besked om at din pakke kan afhentes eller er leveret på din hjemmeadresse.

Sådan returnerer du dit køb

1. Udfyld returformularen som er sendt med i din pakke og vedlæg den i din returpakke

2. Pak dine varer i en pose, kasse, kuvert eller lign.

3. Gå til vores returportal og hent din DAO returlabel.

Hos Fashionbystrand anvender vi label-fri returporto, så vi sparer på papiret og samtidig gør det let for dig at sende retur. Du behøver derfor ikke en printer for at sende retur, da du via vores returportal vil modtage en kode, som du kan skrive på pakken: Skriv label-koden på din pakke og så er du klar til at aflevere pakken til DAO.

Du kan dog også vælge at downloade din returlabel og udskrive den på en almindelig A4-printer.

I forbindelse med returnering af fortrudt køb, skal du benytte returlabel fra vores returportal og det er vigtig at den brugte label (fra os til dig) ikke kan ses. 
Returlabel koster 39,- og fratrækkes det beløb, som du skal have retur.
Varen skal returneres i samme stand som ved levering og være omhyggelig indpakket - brug evt. samme pose som ved levering. Gennemsigtige poser til varerne, skal altid sendes med retur. Har du modtaget sko, må du ikke bruge skotøjsæsken som indpakning, da en ny kunde skal modtage den efterfølgende.

 

TILBAGEBETALING:

Når vi har behandlet din returpakke, vil du modtage en kreditnota på mail. Herefter vil beløbet i de fleste tilfælde være disponibelt på din konto indenfor hverdage.
Vi behandler returpakker et par gange om ugen - tak for din tålmodighed.

Returnerer du efter de 14 dages returret, er det ikke muligt at få dine penge refunderet. I stedet vil du få tilsendt et elektronisk tilgodebevis via e-mail, som er gyldig i 2 år, hvis vi vurder, at det stadig er muligt at sælge varen videre til samme pris.

Ønsker du at se hvor langt din returpakke er? Du kan tracke den på DAO's hjemmeside vha. dit pakkenummer ved at klikke HER
Det er dig som kunde, der har ansvaret for at gemme dit pakkenummer, hvis der evt. opstår problemer, da vi desværre ikke er i stand til at finde frem til dette.

  

VARER TAGES IKKE RETUR HVIS:

- Varen er påført parfume, sminke, dyrehår eller røg/sved lugt retur.
- Varen har været brugt (f.eks. hvis hangtags eller andre mærker er fjernet).

Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare, som er ubrugt.

 

OMBYTNING:

Ønsker du at bytte din vare til en anden str, bedes du placere et nyt køb på shoppen. På denne måde sikrer vi dig den hurtigste ekspedition af din nye ordre.

Hvis dine 14 dages returret er overskredet og du efter aftale med os vil få et tilgodebevis, skal du vente med at placere det nye køb til du har fået udstedt tilgodebeviset.
Returlabel koster 39,- og fratrækkes det beløb, som du skal have retur.

 

RETURADRESSE:

Fashionbystrand
Hulvej 31B, dør 6-7
6731 Tjæreborg

Ønsker du selv at aflevere din returpakke i Tjæreborg? Læs mere her

 

REKLAMATIONER

Skal du returnere en reklamation? Læs mere her