Returnering

NÅR DU SHOPPER HOS OS HAR DU 14 DAGES RETURRET

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dine varer, har du 14 dages returret gældende fra den dag, hvor du har modtaget besked om at din pakke kan afhentes eller er leveret på din hjemmeadresse.

Sådan returnerer du dit køb

1. Udfyld returformularen som er sendt med i din pakke og vedlæg den i din returpakke

2. Pak dine varer i en pose, kasse, kuvert eller lign.

3. Gå til vores returportal og hent din returlabel.

Når du har udfyldt felterne i returportalen, vil du modtage en mail med din returlabel samt en QR kode. Har du en printer, kan du vælge at printe din returlabel ud hjemmefra og dermed gøre pakken helt klar til afsendelse. Har du ingen printer, kan du vælge at medbringe QR koden til din nærmeste GLS Pakkeshop. Vis QR-koden, når du afleverer pakken i GLS' PakkeShop og de vil gratis kunne printe en label ud til dig.

I forbindelse med returnering af fortrudt køb, skal du benytte returlabel fra vores returportal og det er vigtig at den brugte label (fra os til dig) ikke kan ses. 
Returlabel koster 39,- og fratrækkes det beløb, som du skal have retur.
Varen skal returneres i samme stand som ved levering og være omhyggelig indpakket. Gennemsigtige poser til varerne, skal altid sendes med retur.

 

TILBAGEBETALING:

Når vi har behandlet din returpakke, vil du modtage en kreditnota på mail. Herefter vil beløbet i de fleste tilfælde være disponibelt på din konto indenfor hverdage.
Vi behandler returpakker et par gange om ugen - tak for din tålmodighed.

Returnerer du efter de 14 dages returret, er det ikke muligt at få dine penge refunderet. I stedet vil du få tilsendt et elektronisk tilgodebevis via e-mail, som er gyldig i 2 år, hvis vi vurder, at det stadig er muligt at sælge varen videre til samme pris.

  

VARER TAGES IKKE RETUR HVIS:

- Varen er påført parfume, sminke, dyrehår eller røg/sved lugt retur.
- Varen har været brugt (f.eks. hvis hangtags eller andre mærker er fjernet).

Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare, som er ubrugt.

 

OMBYTNING:

Ønsker du at bytte din vare til en anden str, bedes du placere et nyt køb på shoppen. På denne måde sikrer vi dig den hurtigste ekspedition af din nye ordre.

Hvis dine 14 dages returret er overskredet og du efter aftale med os vil få et tilgodebevis, skal du vente med at placere det nye køb til du har fået udstedt tilgodebeviset.
Returlabel koster 39,- og fratrækkes det beløb, som du skal have retur.

 

JULEGAVER:

Ordrer fra d. 1. november 2022 og frem kan byttes indtil d. 6. januar 2022.

Du vil få udstedt et tilgodebevis, så du frit kan købe en anden størrelse eller vare efter eget ønske.

Hvis pengene ønskes retur, har du 14 dages returret gældende fra den dag du har modtaget besked om at din vare kan afhentes eller er leveret på din hjemmeadresse.

Ønsker du at returnere en julegave, skal du få oplyst ordrenummeret fra gavegiveren, så du kan udfylde returlabel og returseddelen korrekt. Det er desuden også vigtigt at det er gavegiverens oplysninger der bruges.
Det er gavegiveren der vil få tilgodebeviset udstedt på mail, men denne kan han/hun naturligvis efterfølgende sende videre til gavemodtageren.

 

RETURADRESSE:

Fashionbystrand
Hulvej 31B, dør 6-7
6731 Tjæreborg

Ønsker du selv at aflevere din returpakke i Tjæreborg? Læs mere her

 

REKLAMATIONER

Skal du returnere en reklamation? Læs mere her