Du kan betale med Anyday på Fashionbystrand

Har du en konto hos Anyday, kan du nu benytte dig af deres delbetalingsløsning i vores checkout. 

Med Anyday har du mulighed for at opdele din betaling i mindre portioner og afdrage over en periode på fire måneder, uden at skulle betale renter eller gebyrer, så længe du overholder betalingsfristerne. Ved checkout kræver Anyday, at du betaler mindst 25% af din samlede ordrebeløb med det samme, men du har frihed til at betale mere, hvis du ønsker det.

Det er helt gratis for dig som kunde - der er ingen ekstra omkostninger, når du vælger at bruge Anyday som din betalingsmetode. Du kan finde flere detaljer om Anyday ved at besøge deres hjemmeside på følgende link: https://www.anyday.io/.

For at bruge Anyday, skal du handle for mindst 300 kr. Bemærk, at gavekort ikke kan bruges som betalingsmetode med Anyday.

Sådan bruger du Anyday hos Fashionbystrand: 

Læg blot de ønskede varer i din indkøbskurv, udfyld dine kontaktoplysninger og leveringsinformation, og vælg derefter Anyday som betalingsmetode under "Betaling". 

Hvis du allerede har en Anyday-konto, skal du blot logge ind for at fuldføre din ordre. 

Hvis du ikke allerede har en Anyday-konto, vil du blive bedt om at oprette en på Anydays hjemmeside.

__

Yderligere oplysninger om Anyday, herunder deres vilkår og betingelser, samt fire gode grunde til at vælge Anyday som din betalingsmetode, kan du finde på deres hjemmeside.